White Adidas Sports Smith Mono Mesh Unisex Stan 4HTqR
Select PageBlack Byd Ons Shoes Questar Adidas
Shoes Byd Black Questar Ons Adidas 8qEwCzagx Shoes Byd Black Questar Ons Adidas 8qEwCzagx

by Ons Byd Questar Shoes Black Adidas | sep 25, 2018 | Noticias | 0 comments

Inmiddels zijn President Duque en zijn Ministers ruim een maand in functie. Gematigd optimisme overheerst bij de Colombiaanse bevolking. Vooral ook wordt reikhalzend uitgekeken naar het moment waarop het “campagne voeren” omgezet wordt in beleidsplannen voor de komende jaren. Economische groei van minimaal 4% per jaar, een verlaging van de belastingdruk voor bedrijven, creatieve industrie en toerisme als de toekomstige motoren van de economie, het terugdringen van de informaliteit. Dit is zomaar een greep uit de doelstellingen die meer dan eens lastig te verenigen lijken.Ibrahimovic Zlatan Ibrahimovic Footy Footy Boots Boots Zlatan PEIawqq

Op het gebied van buitenlandse handel en investeringen, lijkt continuïteit gewaarborgd. Colombia zal het beleid van openheid richting handelspartners als Nederland voortzetten. Minister Restrepo van Handel, Industrie en Toerisme is echter niet van plan om in de komende 4 jaar nieuwe handelsakkoorden af te sluiten. Hij is stellig dat het doel is de huidige FTA’s allereerst beter te benutten. Dat geldt ook voor het akkoord met de Europese Unie. De export van agrifood producten, mode & textiel en services richting Europa dient aanmerkelijk te groeien in de komende jaren.

Het “beter benutten van Vrijhandelsverdragen” is een periodiek terugkerend thema in Colombia. Omgekeerd, exporteerde Nederland in de eerste 6 maanden van 2018 voor circa USD 123 miljoen naar Colombia, een daling ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Tot de belangrijkste productgroepen behoren: brandstoffen, farmaceutische producten, machines en alcoholische dranken.

Ook hier lijkt enige discussie op zijn plaats. De kansen zijn legio; de mogelijkheden voor meer Nederlandse export naar Colombia evident. Op de grootste beurs voor industriële toelevering, de Feria Internacional de Bogotá, zijn deze week drie Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd. Dit staat in schril contrast tot de deelname uit andere Europese landen.

In dit kader, is het aanstaande bezoek en de handelsmissie onder leiding van Premier Rutte en zakelijk missieleider Hans de Boer (VNO-NCW) in de laatste week van november, prachtig nieuws en bovenal de uitgelezen kans voor Nederlandse exporteurs om meer profijt te halen uit het bestaande Vrijhandelsverdrag. Een verdrag waarnaar menig exporteur uit andere landen in de komende 4 jaar met zekere jaloezie zal kijken.With 'baanbrekende' Nike voor bereidt schoenen voor James Lebron aY4va

Jan Willem van Bokhoven/ Directeur Holland House Colombia

Bron: Zoals gepubliceerd op Colombiaans.nl

Superstar goedkoopste schoenen Adidas Unisex Adidas Superstar 7Sv8EE
Byd Black Shoes Questar Adidas Ons
Questar Byd Shoes Black Ons Adidas
Byd Questar Ons Shoes Black Adidas
Holland House-colombia. Colombia Copyright 2018. Todos los derechos reservados. / O2 Studio Colombia
Adidas Shoes Ons Black Questar Byd
Many schoenen van Indrukwekkende Described Sheeran Ed The Sneaker Self wqafFza
Off X Heren Dunk Skateboard Dames Goedkoop Nike 163 Used Sb White 332558 nAq0xYgzw