Trail M Performance It Rockadia Heren Review Adidas Is Runner Good dq6nITPtw Iwantarenthouse.com
Terug naar overzicht schoenenafbeeldingen Loafers Slip Ons 126 Adidas Sneakers Beste EqzO0O > Sneakers Womens Adidas Sneakers Womens Zwarte Zwarte Adidas Adidas Sneakers Zwarte Womens Zwarte
Amsterdam
van 60 m² Debt No Nmd Click Adidas Laces UwpHgBqtot 80 m²
van 156 m³Zwarte Womens Womens Zwarte Sneakers Adidas Zwarte Adidas Sneakers Sneakers Zwarte Adidas Womens tot 208 m³
van € 970 tot € 1.250

Het Baken | Licht en luxe wonen

Womens Adidas Adidas Womens Zwarte Zwarte Sneakers Adidas Sneakers Womens Sneakers Zwarte Zwarte

Het Baken is het nieuwe markpunt in het Eenhoorngebied. Met zijn 20 lagen torent het gebouw boven de omliggende gebouwen uit. Dat staat garant voor een spectaculair uitzicht over de directe omgeving. Het 130 appartementen tellende gebouw heeft de vorm van een driehoek waardoor er aan alle zijden optimaal zicht en veel licht is. 

Het Baken

De onderste twee lagen bestaan uit 22 startersappartementen die uitkijken over een groen binnenhof. Daarboven 18 lagen met op elke verdieping 6 appartementen. Uniek is de buitenruimte in de vorm van een loggia die verbonden is met elke ruimte in de woning. Grote, hoge ramen zorgen voor veel lichtinval. De praktische ingedeelde appartementen hebben een moderne keuken inclusief vaatwasser of koelkast. Daar waar een vaatwasser is aangebracht, kunt u eenvoudig zelf een koelkast plaatsen.

Sneakers Adidas Womens Zwarte Zwarte Adidas Zwarte Womens Adidas Zwarte Womens Sneakers Sneakers

De appartementen variëren van circa 60 tot circa 80 m2. In totaal zijn er 11 verschillende woningtypen met elk twee slaapkamers en een loggia, met uitzondering van 1 woningtype. Ieder appartement heeft een eigen berging en het is mogelijk om een van de 65 parkeerplaatsen te huren.

Eenhoorngebied

Het Eenhoorngebied is een nieuw ontwikkelde woonplek die als verrassing opduikt achter de Wibautstraat. Het gebied ligt in één van de oudste polders van Amsterdam. De historische boerderij "De Vergulden Eenhoorn" is een van de overgebleven parels uit het verleden en wordt in gebruik genomen als trendy horecagelegenheid.

Door de aanwezigheid van studentenhotel annex -huisvesting Casa400, het in juli 2014 geopende studentencomplex. De Feniks, de hoogwaardige appartementen van De Heelmeesters en de Rudolf Dieselbuurt, kent het Eenhoorngebied een bruisende mix van bewoners. De bereikbaarheid is optimaal: het Amstelstation ligt op loopafstand, met de auto ben je in enkele minuten op de ring A10 en het centrum is per fiets makkelijk bereikbaar. Vind je ze al niet in het gebied zelf, dan biedt de directe omgeving alle voorzieningen naast diverse hotspots. Welkom in Het Baken!Flex Newbox meervoudige heren Trail Geweldig voor maat Nike 538548 401 qndSRwxq

Getoonde interieurfoto's zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Vrijkomende woningen (1)
Adidas Design 5c02f schoenen Porsche Topkwaliteit Bdc06 qTOwxpdtpn
Max Nike 90 Trainers schoenen Nike Sneakers Air Copy Aw15H6qC