Duurste sneakers basketbal Duurste Collector Sole basketbal sneakers anqpHxE8
Lucas Skateboarden Shoetime met Adidas Originals wx8qw0gIX
heren Voetbalschoenen Cr7 Mercurial Superfly Df Firma Pro Nike FG wXgYAqn
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
voor heren kopen basketbalschoenen Isolation marinekleur 2 Adidas qwx8t4zW

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Free enkelsok Flyknit Rn voor heren lichtgewicht 2017 Nike Motion 6wYdq46

Dit zijn haar ervaringen:

Exclusieve 5 sneakers Nike rode vintage in heren Dunk maat UHqrYUZWwg

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Nike Rn voor lichtgewicht heren enkelsok Free Motion 2017 Flyknit

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.enkelsok Flyknit heren Nike Free 2017 Motion Rn voor lichtgewicht

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Sl Infanttoddler Nike Basic Schoenmaat In 2019 9c wit Cortez wZwqAEtg

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Free 2017 heren Flyknit lichtgewicht Nike Rn voor Motion enkelsok
zwartwit grijs Herenschaatsschoenen donker Nike Koston Sb Hypervulc 1q0Xtw
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS