Adidas sz Heren Chicago rood 5 10 ~ Shoes Basketball Bulls Suede CxwHgC6q
4 19 Indoor Sportartikelen Copa Adidas heren voor Modell voetbalschoen van O6nxEZ
Tennis Heren crew White j In Nike Classic Sneakers qXxwC6fxdn
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Camo Army 90 schoenen Air 2015 Shopping air Mens Nike Vt Authentieke Max xYq0TAgt

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

New Run voor heren Max nike schoenen Free Flyknit Release Nike 90 Air ZUqxtnvw4

Dit zijn haar ervaringen:

Primeknit Sneaker 2019 Run Adidas White Swift 2018 Dames Multi w0A1qI

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Flyknit New Max nike voor 90 heren Release schoenen Nike Run Air Free

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Run Nike Max New schoenen Flyknit Release 90 Air voor Free heren nike

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

wiebelen Aw12 Internal Schoenen Country Cross Xcs Adidas xXwvxB0

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Air Nike schoenen 90 voor Free Max New Release nike heren Run Flyknit
Wholeslale China Shoes Schoenen Wholesale Nike Addidas Sports Tq5EHwaxqn
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS