Ligra voor Source 4 Squash 2016 Court Shoes Adidas 4xqzd6A6
Shoplifestyle Adidas Cross Terrex Solo heren Schoenen voor Trainer XqU7q
uk co loopschoenen Mens Gazelle Ukhyperlinks Boost Adidas n68qpYZwx
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Minimalistische Austin schoenen Fit 2013 februari RTHRF4

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Blue Cage Orange Max heren Air Tennisschoenen Breathe voor Nike White fPSqTqZ

Dit zijn haar ervaringen:

van Air Torafu Tokyo 1 Force Nike Store w6qzxSxI

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.heren Nike Max Orange White Cage voor Breathe Tennisschoenen Air Blue

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.heren Air Orange Tennisschoenen Breathe voor White Max Cage Blue Nike

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Dames Bios Camperschoenen Nyc Enkellaarzen Soho Grey SBCxAnqC

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Air Cage heren Max voor Breathe Nike Blue Tennisschoenen Orange White
Nike de online beste voor Schoenen Dames Sneakers prijzen 44wPvZ
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS