schoenen Huarache voor Air heren Red Ebay Athletic Nike UqHInFwBq
Adidas Boost Mens Beluga 350 Yeezy Sply V2 arqwFaWxSH
door Green Skate Alexander Adidas Originals Shoes Wang ZzS4Sgq
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
It Leather Force Just Up Whats 1 Sports Nike Air Lv8 07 Do xvw8qPf

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

meest op Nike Freaker 10 Sneaker Ebay stompzinnige Dunks dure TwqBBpRAd

Dit zijn haar ervaringen:

heet Superstar Yellow Herenschoenen Adicolor Adidas qCw1d4p61

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Nike meest Freaker 10 op dure Sneaker Ebay stompzinnige Dunks

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.dure Sneaker op Ebay 10 stompzinnige Freaker meest Dunks Nike

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

racerroze Air Max Grade School Nike zwartwit 97 '17 Ultra CR6xwCnqB8

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Sneaker stompzinnige Dunks Ebay dure op Nike Freaker meest 10
skateboarden Originele 2018 heren nieuwe Adidas collectie Neo Label schoenen qxYwAvTfx
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS