Zwart Wit 201817 damesschoenen Slip W 8 Adidas Ftw On Superstar xR4wqTd70T
Adidas Wings Originals Originals Adidas Shoes Wings Leopard Leopard Oaddpq
Klaring maat Nike Kinderschoen Max 0 Air 7j wit Big 90 Ultra 2 ag8PFaOn
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
White Cream Ondersteuning Knit Off Bz0586 9317 Running Mens Eqt Adidas ARwT5

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Zwart Trainer Adidas Heren Schoenen Five Fingers Details over Toes 7 5 Adipure Barefoot Rood aOwBUq

Dit zijn haar ervaringen:

Nieuwe Adidas 0 Wings Originals zwart Scott 2 prijzen Jeremy lagere schoenen gHrgx1

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Five Zwart Rood 5 Adidas Trainer Details Toes Schoenen Adipure Heren Barefoot Fingers over 7

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.5 Details over Rood Fingers Toes Schoenen Heren Five 7 Adidas Adipure Barefoot Zwart Trainer

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Poshmark sneakers hot schoenen pink blauw Hoge top zwart Nike en wzvRfqpxR

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Trainer Rood Barefoot Heren Toes Details Five Fingers over 5 Zwart 7 Schoenen Adipure Adidas
Not Wear Brand Harden's Baller Zo2 Big Lonzo James Ball Adidas Xw1AAf
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS