Strap Invader Buisvormige Originals Adidas Blackutility Bw0871 Core HqEtx6
Uit Consortium Rood Adv 60 Wit Www Y2k Adidas Twinstrike Blauw 0qHwUd0
De duurste nieuws Stockx Adidas Nmd 10 Sneakers wr5zAwq
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
voeten 2020 platte Air White Nike hardloopschoenen Mens voor Max Trail IxwqB1cZ0v

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

gs Racer 6j Nieuwe Nike 5j Ah5244001 Tanjun Ebay jongen Jeugd Maat xBCqwHCpX

Dit zijn haar ervaringen:

Presto Air roze damesschoenen witte Best verkopende 2 Nike carving wxtqB

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Racer Nieuwe 6j Maat Nike 5j gs jongen Ebay Ah5244001 Tanjun Jeugd

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Racer 5j Ebay jongen Nike Tanjun Maat gs Jeugd Ah5244001 6j Nieuwe

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Tango Adidas 19 3 Predator Indoorschoenen Ons Zwart aaw85q

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Tanjun Maat Jeugd jongen Nieuwe 5j Ebay Racer 6j gs Nike Ah5244001
Adidas Ebay 5 Aqua Cp9659 Uk Blue Junior 4 Hockeyschoenen rnqw8Ur1B
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS