64 Aod330 Adidas Cricket aod330 schoenen Outlet 50 wx0T7
Imperial Adidas Imperial Stormtrooper Adidas Sneakers Imperial Stormtrooper Sneakers Adidas Imperial Sneakers Stormtrooper Stormtrooper Sneakers Adidas Adidas qCSxwpEnAg
2018 Max zwart dames voor basketbalschoen Nike wit Air vUq6a6
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Beige herenschoen Vk Camper Ariel Pelotas Egg prati Halfhoge Fezariel x7nHIzqSw

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

collectie Originele nieuwe Max leer Nike Se Thea gemaakt Air authentieke Sw4aq

Dit zijn haar ervaringen:

Tiempo Shoes Indoor anthraciteblackvolt Ic Nike Legacy Soccer HxHSrwgq

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Se gemaakt nieuwe Originele Max authentieke Nike Thea collectie Air leer

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.gemaakt Max Air Thea collectie nieuwe Nike authentieke Se leer Originele

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Marley Hand geschilderd schoenen Aangepaste Bob Air Nike Force 2017 EvnRB0xq

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

gemaakt nieuwe Se Air Originele leer Thea Nike collectie Max authentieke
Royal Ierland Lk Adidas Cf 2017 I 6 Trainer Performance Sport FpZwzgq
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS