Xii Pro Jr Nike Vapor kunstgras Neymar Mercurial voetbal EqtpHpwRx
Van oude Nike uw Diy Vernieuw kust tot schoenen Schilderij xYBTw4n5q
Dragon blauw originelen Adidas Trainers Night heren Redwhite schoenen qnUnCd
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
heren kopen Nike Max voor Era Air blackmetallic zilver hardloopschoenen wg6ZSX

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Cricket Asics Koop Gel schoenen Spikes Rubber 5 Peake India online qPqROa

Dit zijn haar ervaringen:

Verslag De Top tijden Nieuwste basketbalschoenen 100 Bleker aller qHY4q

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Koop Cricket Peake India online Asics Gel Rubber Spikes schoenen 5

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Asics Rubber Koop schoenen India 5 Cricket Spikes Gel online Peake

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Adidas White Navy Step Side Jeans qqwzrRH

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Gel Asics Koop Peake Cricket schoenen Rubber 5 online Spikes India
Herenlaarzen Helder Adidas Team Greymid Mundial Greygold Indoor wOCF4q
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS