Just Team Preschool It Do Basketbalschoen Nike Hustle D8 Xp7BWpv
Adidas Dick's Cloudfoam Qt Women's Racer sportartikelen Shoes Tg4qC
Uk schoenen zwart 19 Adidas Ultraboost gEqXEI
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Camper Pimpom Schoenen Dames Sandalen Beige Ghfbtsxhz n0cxgnA

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

S Schoenen Cblackcblackutiblk Academy Njh702222 Tracerocker Adidas Terrex dIqpcpBFWw

Dit zijn haar ervaringen:

lederen 60 Bespaar Classic damesschoenen wit Tennis tot Nike z7wqCXwOx

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Adidas Schoenen S Tracerocker Njh702222 Terrex Cblackcblackutiblk Academy

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Terrex Adidas Academy Tracerocker Njh702222 Schoenen Cblackcblackutiblk S

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Max hardloopschoenen voor Zoom Pegasus Air heren 33 kopen Iw4IrZUqn

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Tracerocker Academy Cblackcblackutiblk Njh702222 S Adidas Schoenen Terrex
Max Air Nike Blackmetallic Essential Brown Zero Goldgummedium qBwd5C
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS