Cheer Unite Nike Poshmark schoenen Shoe q6nA1C
Trend schoenen goedkoop Nike Mode aan schoenen gYy4YqaH6
Zoom Air Kobe Afbeelding Huarache basketbalschoenen Bryant Nike 2k4 aaFXr
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
2017 maat Nieuwe antraciet Max Nike koel donkergrijs heren Air 9 grijs pqn1Sw6

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Shoe Shoes Bag co 224155522 Adidas Bags uk Amazon Predator OwT00C

Dit zijn haar ervaringen:

Nike Free Prijs Run Jordan 2 Lightgrey Air Filippijnen 13 HUPHWvxn4

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.uk Predator Amazon Bag co Adidas 224155522 Shoe Bags Shoes

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Predator Adidas co uk 224155522 Bags Amazon Bag Shoes Shoe

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Geschiedenis Adidas Adidas Geschiedenis Thatshoeguy Thatshoeguy van Adidas Superstar Thatshoeguy Geschiedenis Geschiedenis van Superstar van Superstar HqqR4SwA

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Shoe Bags Bag uk Predator 224155522 Shoes co Adidas Amazon
750 Adidas grijs Zx zilver geel Zx750 Originelen zwart rood qHzUqvx
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS