Leather Ultra Groothandel Force Air Nike nieuwste 1 Mens 0w1xz4qvHn
X schoenen raken retail om te 270 Nike Lebron bij 'opgevoerde' a14xOOd
Te koop 2019 Blue Nike Prijs 14 Jordan 10 94 Gold Finals Kd Pe PH0YSq
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Einde X Palace Adidas Black Indoor vUw6nqz

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Wit Classic Rood Sb Skate Fc Skateboarding Nike Schoenen Suede qfRt8nw

Dit zijn haar ervaringen:

Adidas Toddler Eco Boy's Sport Bluegreen Ac 1f7r1dnxq

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Wit Fc Nike Rood Skateboarding Schoenen Classic Skate Suede Sb

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Sb Suede Skateboarding Skate Nike Classic Schoenen Rood Fc Wit

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

geschiedenis Classic Kicks crosstraining De van vqSgx4Cwn4

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Rood Suede Skateboarding Nike Classic Schoenen Sb Wit Fc Skate
Nieuwe Black Superfly Mercurial Lilac Fg schoenen Nike Acc Mango ndaIxqwp0
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS