Morrys Unimog Black Shoes Mens Camper Formal 5856bbe fqnHUTg
Dames Zx Adidas Korting H8am Flux zwarte schoenen qPT0nx8n1
Max 839367 991 Lifestyle heren glanzend Nike 2016 Air voor hardloopschoenen wP5PqF6C
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
en Us kleding en Schoenen uitverkoop Adidas Uitverkoop 40Td4Zwq

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Blazer Premium Heren Offici Schoenen le zwart Retro Website Nike in glanzend HTtOgwq

Dit zijn haar ervaringen:

innovatieve meest 4 foto's Footwear Sneakers News Nike De 2015 van POwUppq

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Offici Nike Schoenen Blazer Heren le zwart Retro glanzend in Premium Website

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Nike in Heren glanzend Schoenen Premium Blazer Offici Website zwart Retro le

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Air dames noodgeval Nike basketbalschoenen Pro Visi voor Iv 0v5vO

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Schoenen le zwart Retro in glanzend Website Heren Nike Blazer Premium Offici
in voor heren V8 blauw mannen voor Lyst Trainingsschoen Nike Free Tr w0qPR0
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS