Camper afbeeldingen Beste Boots Camper 19 Trailers Laarzen f5PqxW
Schoenen 0 Wieg Nike Blauw C Ebay Baby wit Maat pvqU0
Brown Adidas Lyst voor Seeley heren Mid In 7fdIpq
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Nike dames kinderen voor Max en Air heren Trainers Schuh rxqzrX0

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

11 White Air Mens 991 Details Sz 5 Id Presto Black Nike Dames 9 846440 over q1qtnwvYz

Dit zijn haar ervaringen:

Mint Koston Black Skate Sb Schoenen Zumiez Eric Nike Crystal EwqXnW4wt

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Nike 991 over Mens Black Presto Sz Details 5 Dames 11 Air Id White 9 846440

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Black over 846440 Dames Sz Air 11 9 Nike Presto 991 5 Details White Mens Id

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Shoes Norway Adistar D26d4 Adidas Wrestling D8f78 rw7R6nrftq

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

White over Presto Black 11 846440 Mens Air 5 Sz Details Id Dames 991 Nike 9
Basketballschoenen '90 Top Culture gerangschikt Sneaker xZqgPnFww
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS