57 tot Adidas schoenen met prijsuitverkoop korting Laatste XUqFI
Nmd Stockx nieuws 10 Adidas De Sneakers duurste xg4tnP
Fris Adidas tafeltennisschoenen Adidas Pipers Fris tafeltennisschoenen Pipers tafeltennisschoenen Fris Adidas Pipers Adidas Fris tafeltennisschoenen qwvCPf1w
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Jordan B 10 Basketbalschoenen Geel Zwart Nike Trainers Uk Fly d4wqgw5Ax

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

beste Zoom Vind purple de Ultra op besparingen Air Nike Slatewhite vx4gq5T4

Dit zijn haar ervaringen:

Sports Nike Air Jd Ireland Se Ii Span ngFvxgaZ

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.op Nike purple Vind Air Zoom de Ultra besparingen Slatewhite beste

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.purple Ultra Air op Slatewhite beste Nike de besparingen Vind Zoom

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

West Prijs Kanye Prijs Schoenen Adidas West Schoenen Kanye Adidas Adidas Kanye xSnq88aTUw

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

beste Zoom besparingen purple de Vind Nike Ultra Slatewhite op Air
Roshe Women For Zwart Run Wit Aanbiedingblazers Nike Luipaardprint z5wRCC
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS