Gs 006 op 909143 Huarache Se nl prijzen Scrooge Nike Vergelijk EAxqI6wnn
Air Lyst Conner Cole Laceup Oxfords in zwart heren voor Haan B4xErwqt4
volwassenen Amazon voor Swift voor wandelschoenen Solo volwassenen co Terrex uk Adidas wqPU14Xc
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Feather Health Men's 2 Singapore Adizero Adidas Hardloopschoenrecensie aPExwqZRx

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Nike Basic schoenen lederen zwart wit 012 Cortez For 819719 9 heren SR6ZSqw1

Dit zijn haar ervaringen:

Camper 12us Pelotas Gemaakt Marokko in Kaidee 45eur 30cm p4pxwqr

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Basic 9 lederen Cortez 012 For Nike schoenen 819719 zwart heren wit

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.schoenen heren 012 Basic Nike Cortez For wit zwart lederen 819719 9

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

zaak Schoenen Storage Sneakers Storage Sneaker Shoe Box R6qdvw6

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

zwart schoenen Basic lederen 012 Nike 9 wit Cortez For heren 819719
Maat Grijs 4 Lite Fs Heren Whiteblkwolf Trainer Trainingsschoenen Nike 0TqC7xw8n
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS